måndag 5 september 2011

Känner du igen dig??

Du har en vän...Ni sitter tillsammans i soffan och tittar på film, äter något gott snask, ni skrattar och kommenterar filmen, helt plötsligt är det bara du som skrattar, vännen sitter med huvudet nedåtböjt och stirrar i knät, ser nästan ledsen ut...?

Du har en vän...Ni sitter på altanen och dricker kaffe, skvallrar och skrattar åt dumheter som sker runt om er, pratar om väder och vind, när det helt plötsligt bara är du som pratar, inget svar....Vännen sitter med huvudet nedåtböjt och stirrar i knät, ser nästan ledsen ut....?

Du har en man/kvinna...Ni sitter på en fin restaurang och firar något speciellt, kanske är det en förlovning, eller årsdag, du tittar åt sidan på någon som går förbi, och söker sen kärleksfullt ögonkontakt med din man/kvinna, men denne sitter med huvudet nedåtböjt och stirrar i knät, ser nästan ledsen ut...?

Du är på parmiddag....Ni sitter tillsammans alla fyra och har precis ätit dessert, nu ska det spelas sällskaps spel för hela slanten! Men plötsligt sitter ena parets kvinna och andra parets man med huvudet nedåtböjt och stirrar i knät, ser nästan ledsna ut...?

Och vad är nu orsaken till detta osociala beteende?? Är det psykoser, depressioner och annat otrevligt??
Nej, det kallas helt enkelt för iphone, eller varför inte android mobil!
Hoppas verkligen hologram kommer snart, då ska jag och min hologrampolare vara mobilfria och glo på varann kärleksfullt! Och det bästa av allt, mer kaffe till mä-ä-j!! ;)





1 kommentar: