torsdag 25 oktober 2012

Follow the leader!

Hur lika är vi egentligen, du och jag?
Du har möjlighet att samla poäng som inte betyder nånting och chansen att vara en Zara wannabe en hel dag, fast det vet ju inte jag, men ändå!
Här nedan följer ett gäng påståenden som jag samtycker till och du får ett poäng för varje påstående du håller med på:

Du går in på en offentlig toalett som luktar väldigt väldigt mycket nummer två, när du hållit andan i 2½ minut och gjort färdigt nr 1kastar du dig ut för att möta nästa nödiga person. Känner du då att du vill skrika "DET VAR INTE JAAAG!!" ?

Allting låter mycket coolare på engelska t.ex you complete me = du kompletterar mig (inte ok) In your face = i ditt ansikte (inte ok)
Sen kommer jag bara på en massa fula ord, men ja, ni fattar!

Skrock är bara larvigt, men det känns ändå jättejobbigt när en spegel gått i tusen bitar, nycklarna får bara ligga på bordet om det ligger en duk emellan, stegar kan man faktiskt gå runt och svarta katter spottar man ändå åt, varför inte loma över axeln tre gånger lika gärna? Saltkar kan man visst ha i fickan och nya skor ska man inte ha på bordet, dom kan man ställa direkt i skostället, så de så!

Disktrasor är djävulens påfund och det är inte tänkt att den ska finnas överhuvudtaget, gud har bara inte fattat det än.

Skor som man kanske bara kan titta på, för att klacken är för hög att gå i...någon gång...överhuvudtaget..är inte alls fel, man ska inte slita ut skor bara för att gå i dom!

Hår hör hemma på huvudet, inte i avlopp och mat, det går fetbort!

Topz är till för att missbrukas, det går alldeles ypperligt att göra rent öronen två gånger om dagen!

Musik i bilen är ett MÅSTE! Tyvärr leder detta till problem som t.ex att inte höra när bromsbeläggen är slut och repar upp hela bromsskivan men då kan man säkert trycka dit en läbbig disktrasa istället, så kom den till nån form av nytta också!

Det är helt ok att skratta åt sina egna skämt samt highfiva sig själv när man är så jävla kul och rolig!

Att hålla sig för skratt för att sen bryta ihop senare, om och om igen, för att du sett någon halka sådär riktigt fult, är inte att vara omänsklig och kall! Man kan ju slänga sig och rulla runt dubbelvikt när personen haltat iväg istället, så slipper det bli såna där dryga onda ögat. Självbevarelsedrift helt enkelt!

Dålig humor är KING! Då får man skratta mycket och ofta! Och om ett skratt förlänger livet, får ju folk lov å dras med en extra länge! In your face!



Sisådär!
Hur många poäng fick du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar