fredag 9 december 2011

In your face!

Livet är väl egentligen bra jävla motsägelsefullt ibland? 

Ett par exempel:
Man ska ge fan i socker, inte bra för varken kropp eller knopp, och lik förbannat så finns det proppat med godis så det nästan ramlar av hyllorna, på det enda stället som du får lov att vänta livet ur dig....nämligen när du köar till kassan! 
Bara för att du ska stå där och tyst säga -"neeej neeeej nejje!"...till dig själv och så slutar det med ett "MEN OKEJ DÅ!!" precis som att det var någon annans fel att du inte kan motstå, för att sen slita åt dig en 200 grams chokladkaka i ren tristess och för att du tycker synd om dig själv, för att du får stå där och vänta på nån jävla pensionär som inte fattar hur man betalar med kort...

Sen ska det tränas också, och vem behöver träna mest egentligen, jo alla som är plus size:are, finns det träningskläder till dom?? ICKE! Dom ska tydligen dra på sig ett gammalt påslakan och skutta omkring på Friskis i, för några snygga träningskläder finns det banne mig inte i nån större storlek än 38/40, har man tur kan man kanske köpa två byxor, och ha en på vardera ben!

Sen ska man värna om miljön! Buss och samåka is the shit! 
MEN....för att kunna vara miljövänlig och genomföra det, så lär du för det första vara miljonär och för det andra tycka om att stå ute i 23 minusgrader och vänta i 67 minuter på bussen, för att kunna ta dig hem efter jobbet en onsdags kväll! 
En enkel biljett från staden till min lilla by, en heeeel mil bort, kostar nämligen 40 kronor om man gått och blivit över 26 år...trevligt...motsägelsefullt...sur....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar